This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Chemie

De opslag en het transporteren van chemische middelen vereist een andere aanpak dan voor de meeste andere goederen. Veiligheid van mens en milieu staan hierbij voorop, maar ook kostenbeheersing is vandaag de dag één van de speerpunten.

Engels biedt een breed assortiment met diverse opslag-, transport- en lekbakken, pallets en palletboxen die uitermate geschikt zijn voor de chemische industrie. Wij zijn expert op het gebied van opslag en transportmiddelen welke vervaardigd zijn uit kunststof. Met vernieuwende producten, eventueel aangepast aan uw specificaties, willen wij u graag helpen met passende oplossingen voor uw logistieke proces

Vloeistofcontainers

MultiTank is een 420 liter RPP ( Reusable Plastic Packaging) container voor het opslaan en transporteren van vaste en vloeibare producten in bulk zonder extra binnenliner.

Naar producten

Kunststof (vaten)pallets met antislip

Pallets voor eenmalig (export) of meermalig gebruik, bestand tegen corrosie, insecten, bacteriën en schimmels.

Naar producten

UN-gekeurde vaten

Voor zowel éénmalig gebruik (verbranding bij infectieus afval) als voor meermalig bruikbare verpakking.

Naar producten

Laboratoriumkasten en lekpreventie

Uitgebreid programma, lekbakken voor laboratoria en opslag van vaten en IBC's, absorptiemateriaal en chemisch bestendige kasten.

Naar producten

Multitank: een innovatie in vloeistof handling en opslag

Meer volume verplaatsen en opslaan met Multitank

Naar nieuwsbericht
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.