This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Politie

Een politiewagen heeft meer bij zich dan de meeste mensen beseffen: pilons en linten om de plaats van een ongeluk af te zetten, een camera om zaken vast te leggen, zaklantaarns, eerste hulp dekens, verbandmateriaal. En vaak ook een teddybeer om kinderen na een ongeluk te troosten!

RAKO bakken en koffers lenen zich uitstekend voor het opbergen en meenemen van een grote variëteit aan spullen: ze zijn erg sterk, modulair stapelbaar en indien gewenst afsluitbaar. Ook zijn ze in kofferuitvoering leverbaar, “standaard” en “heavy duty”. Als politie of hulpdiensten in het nieuws komen, zijn onze bakken vaak in beeld.

bewijsmateriaal in engels bakken

Of het nu gaat om een transportverpakking van bewijsstukken, of kratten met hulpmateriaal, we zijn er altijd een beetje trots op dat we met onze expertise een kleine bijdrage hebben kunnen leveren.

Diverse standaard en klantspecifieke accessoires

Onze E-Line en RAKO bakken worden door hun strakke vormgeving en vele accessoires (zelfklevende houders, zelfklevend magnetische vlakken, barcode stickers met notitieveld, verzegelingen, verzegelingen met barcode en embleem) minstens even vaak voor opslag-, als voor transport doeleinden gekozen.

Afvalontzorging

afvalkorfOok bij de afvalontzorging binnen politie en marechaussee is Engels al jaren betrokken. We leveren de KMAR al sinds de jaren 90 papierkorven met logo voor op kantoor. De kwaliteit van de korven heeft zich ruimschoots bewezen, aangezien deze nog steeds gebruikt worden voor het weggooien van blaastuitjes bij alcoholcontroles.

 

Download de brochure 'bakken in openbare dienst' voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment kunststof bakken voor politie en justitie. 

Bakken en koffers met vakverdeling

Bak met vakverdeling gebruikt bij de training van politiehonden voor opslag van geurmonsters.

Naar interieurs

Kisten voor onderweg

Stapelbare kisten met sleuven i.c.m. transportrollers voor het opbergen van tenten van de Forensische Opsporing

Naar kisten

Archiefkasten voor bewijsmateriaal

Rekken met kunststof bakken zijn verzegelbaar, waardoor ze geschikt zijn voor opslag en als verzendeenheid.

Naar magazijninrichting

Afvalscheidingsmodule

Afvalscheidingsmodule met een restafval- en een vertrouwelijk papier fractie, waarbij de papierunit afsluitbaar is.

Naar afvalmodules

Als politie of hulpdiensten in het nieuws komen, zijn onze bakken vaak in beeld.

Of het nu gaat om een transportverpakking van bewijsstukken, of kratten met hulpmateriaal, we zijn er altijd een beetje trots op dat we met onze expertise een kleine bijdrage kunnen leveren..

Kunststof koffers
Copyright © 2022 Engels. All rights reserved.