This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Tuinbouw

Tuinbouw is een unieke industrie. Een plotselinge toename van de behoefte aan meer opslagruimte en transportmiddelen tijdens de oogstperiode komen meerdere keren per jaar voor, dat is heel gebruikelijk voor deze industrie. Engels beschikt over de faciliteiten om hier flexibel mee om te springen. Door snelle leveringen, eigen voorraad en mogelijkheden tot verhuur proberen we u voor ons te winnen als klant.  

Ons assortiment producten omvat de meest gebruikte logistieke middelen in deze branche, waaronder kunststof kratten, palletboxen en pallets. Wij hebben deze in een volledig gesloten, deels geperforeerd of volledig geperforeerde uitvoering beschikbaar. 

bak venkel oogstenPalletboxen, Maxiboxen

Maxiboxen zijn extra grote 1200 x 1200 mm palletboxen met naar buiten stulpende wanden voor een maximaal volume. Dit zijn tevens de allersterkste palletboxen doordat de eerste 300 mm van de zijkanten dubbelwandig zijn uitgevoerd voor een grotere stijfheid. Wanneer de dichte palletbox wordt gevuld met vloeistof buigen de wanden vrijwel niet uit. De inhoud van deze boxen is 780 of 900 liter. De palletboxen worden gespoten uit HDPE met een lage MFI, waardoor ze met een belasting van 900 kg, 6 hoog gestapeld kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat er ruimte wordt bespaard bij de opslag.

Deze palletboxen zijn leverbaar in de hoogte 760 mm en 850 mm met 4 poten, maar ze kunnen ook met 2 of 3 sleden worden geleverd waardoor ze 20 mm hoger zijn. Indien gewenst kunnen ook de afmetingen van 1200 x 1000 mm of 1200 x 1100 mm worden geleverd. Om de palletboxen gemakkelijk te beladen kunnen de palletboxen worden geleverd met een scharnierende klep op de lange zijde.

Tuinbouw kratten, agri kratten

Stapelbare landbouwkratten met geperforeerde bodem en gesleufde zijwanden zijn speciaal ontworpen voor de export van bloembollen,zoals lelies en tulpen, maar ook voor vele andere agrarische producten.

Voor uw producten die u met zorg heeft geteeld, bieden wij een ideale verpakkingsvorm: stevige, vuil en luchtdoorlatende kratten, die de inhoud optimaal beschermen tijdens vervoer en export. Onze landbouwkratten zijn maatvast en erg geschikt voor de machinale verwerking. Door hun robuuste uitvoering zijn ze geschikt om meerdere malen te gebruiken. Bij het ontwerp is rekening gehouden met het feit dat ze goed te reinigen zijn. Daarbij zijn deze kratten ook volledig recyclebaar.

De bloembollenkratten hebben een maat van 600 x 400 mm. In de lage uitvoering van 100 mm en 180 mm, zijn de wanden gesloten en is de versterkte bodem geperforeerd. Hierdoor is deze uitermate geschikt voor de automatisering, de bodembelasting is immers 750 kg.

Wij leveren ook opvouwbare kratten van 600 x 400 mm met diverse hoogtes, van 150 mm tot 259 mm. Deze kratten zijn ingevouwen slechts 27,7 mm hoog waardoor er zeer veel ruimte wordt bespaard.

Stapelbare landbouwkratten met geperforeerde bodem en gesleufde zijwanden

Speciaal ontworpen voor de export van bloembollen,zoals lelies en tulpen, maar ook voor vele andere agrarische producten.

Agri kratten
Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.