This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

2060

Boven- en ondergrondse afvalinzameling

Bovengrondse afvalcontainers

Steeds meer afval gaat ondergronds, maar dat is niet over mogelijk. Bovengrondse afvalcontainers zijn eenvoudig te plaatsen, zonder het raken van leidingen.

Lees verder

Semi-ondergrondse afvalcontainers

De Tièrso niet alleen een nette oplossing, maar ook goedkoop in gebruik: Hij bestaat alleen uit een silo en een binnenbak, zonder kwetsbare beweegbare veiligheidsvoorziening.

Lees verder

Ondergrondse afvalcontainers

Apyra; een esthetische oplossing die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal is in bijvoorbeeld stedelijk gebied.

Lees verder

Diensten t.b.v. afvalinzameling

Onze dienstverlening bestaat uit een gevarieerd aanbod van diensten voor de invoering en/of modernisering van boven- en ondergrondse inzamelsystemen.

Lees verder

Engels levert zowel diensten als producten met betrekking tot minicontainers, boven- en (semi)ondergrondse containers. Onze dienstverlening bestaat uit een gevarieerd aanbod van diensten (tot en met full service voor de invoering en/of modernisering van boven- en ondergrondse afval-inzamelsystemen. Daarbij nemen we de gehele communicatie, automatisering en productie voor onze rekening.

Van haal- naar brengsystemen

Engels is al drie decennia bezig met afvalscheiding. Zo hebben we al miljoenen milieuboxen, papierkorven en mini-containers geleverd aan landen in heel Europa. Tegenwoordig zien we niet graag dat inzamelaars (te) zwaar werk verrichten. De nadruk is verlegd van haal- naar brengsystemen. In 2005 introduceerde Engels mede daarom haar productlijn ondergrondse en semi-ondergrondse afvalcontainers.

Ondergrondse en semi-ondergrondse afvalinzameling heeft een aantal significante voordelen ten opzichte van inzameling met de bekende 2- en 4-wiel containers.

  • Allereerst is het volume per container aanzienlijk groter (tot wel 5000 liter), waardoor er bespaard kan worden op het aantal ritten en dus ledigingskosten.
  • Het is ook een oplossing, die bijzonder weinig ruimte inneemt en daardoor ideaal in bijvoorbeeld stedelijk gebied. Maar ook op het platteland passen onze semi ondergrondse containers perfect in hun omgeving.
  • We bieden keuze uit plastic, polyester en beton/staal. Door hun stalen constructie zijn onze container volstrekt brandveilig. Maar polyester en plastic hebben ook voordelen: ze zijn met licht materiaal te plaatsen en eenvoudig op voorraad te houden.
Copyright © 2022 Engels. All rights reserved.