This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Bedrukken en markeren

Een duidelijke markering op uw bak kan een grote meerwaarde hebben in het gebruik. Door haar inhoud te vermelden op de buitenzijde spaart u veel overbodige handelingen uit. Door uw logo op de bak te zetten maakt u duidelijk dat u de eigenaar bent van de bak en zal deze minder snel door derden worden meegenomen. Als uw bak ingezet wordt in openbare ruimtes of tijdelijk bij uw klanten staat, overweeg dan om uw bedrijfslogo op de bak te zetten.

Bakken bedrukken met uw naam of andere gegevens doen we het liefst d.m.v. een hotstamp. De verf smelt vast in de kunststof en er ontstaat enig reliëf. Een hotstamp is met oplosmiddelen niet verwijderbaar.

Door het gebruik van een reeks standaard letters (28 en 14 mm hoog) wordt er een tekst gevormd. Per letter moet een breedte van 16 resp. 9 mm gerekend worden. Of er kan in overleg een cliché gemaakt worden met bijvoorbeeld uw logo. In principe is bedrukking mogelijk op ieder vlak gedeelte. Er kan gedrukt worden in verschillende basiskleuren.

Engels kan uw bak op verschillende manieren voorzien van een bedrukking, zoals een hot stamp, tampondruk, een brandmerk of een zeefdruk.

Hotstamp
Hotstamp machines. D.m.v. een verhit stempel (ca. 200° Celcius) wordt vanaf een inktlint de opdruk in de bak geperst (kracht afhankelijk van oppervlak opdruk, ongeveer 1000 kilo).
Machinaal zeefdrukken
Machinaal zeefdrukken van deksels. Het deksel wordt machinaal onder de zeef gebracht en de inkt wordt automatisch gedrukt.
Handmatig zeefdrukken
Handmatig zeefdrukken passen we toe als de opdruk te groot of onbereikbaar is voor hotstamps en op holle producten. Een zeefdruk is lastig te verwijderen, dankzij de 2-componenten inkt.
Kijk hier hoe wij te werk gaan!
stickers
Als zeefdrukken onmogelijk is, leveren we ook stickers: Nagenoeg elke wens kan gemaakt worden van complexe kleurcombinaties tot uitgesneden letters.

Een verhit stempel (ca. 200° Celcius) wordt vanaf een inktlint in de bak geperst
(kracht afhankelijk van oppervlak opdruk, ongeveer 1000 kilo).

Hotstamp bedrukking
Copyright © 2022 Engels. All rights reserved.