This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Communicatie

Binnen een gemeente is de communicatiemet de inwoners rondom een afvalinzamelproject zeer belangrijk. Voorafgaand aan een nieuw (DifTar)project en tijdens de looptijd kunnen wij u ook dit deel van het traject uit handen nemen. Tot de mogelijkheden behoren onder meer:

  • Verzorgen van volume-enquêtes
  • Telefonische servicelijn/helpdesk
  • Inrichten tijdelijke website
  • Stickeractie
  • Verzorgen van mailings

Volume enquête

stickermailing

Als de inzameling plaatsvindt met behulp van containers, dan kan een volume-enquête worden gebruikt om te achterhalen welke containers reeds bij de inwoners aanwezig zijn. De burger kan via een website, telefonisch of door middel van een antwoordkaart reageren. Ook kan een gemeente op deze manier inventariseren welk containervolume de burger graag ontvangt. Engels richt dit deel van het project compleet voor u in en neemt ook de afhandeling voor haar rekening.

Telefonische servicelijn/helpdesk/website

Onze medewerkers beantwoorden op een vriendelijke en professionele manier de meeste vragen van de burger of ze verwijzen naar de juiste contactpersoon van de gemeente. Indien nodig nemen ze contact op met de inzamelaar. Onze medewerkers van de servicelijn en helpdesk zorgen ervoor dat inwoners niet met hun vragen blijven zitten. De FAQ (Frequently Asked Questions) zijn terug te vinden op een speciaal voor u ingerichte website. 

Stickeractie

Om niet geregistreerde containers uit het circuit te halen, verzorgen wij stickeracties. Alle 'legale' containers worden voorzien van een speciale sticker. Alleen de containers met een sticker worden nog geledigd. Aangeboden niet geregistreerde containers worden ingenomen.

Mailings

Een mailing in combinatie met dekselstickers kan worden gebruikt om de inwoners aan te sporen om op de juiste dag de containers aan de straat te zetten.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Copyright © 2018 Engels. All rights reserved.