This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Medicijnproductie

Kunststof verpakkingen moet veilig voor gebruik zijn, compatibel zijn met het te verpakken geneesmiddel en vervaardigd worden van veilige materialen die opname en migratie van de inhoud voorkomen. Naast chemisch compatibel zijn mag de verpakking ook geen stoffen afgeven die de stabiliteit van de inhoud beïnvloeden of een risico van toxiciteit opleveren. 

GMP (de grondslag voor veilig produceren) en GDP (norm voor veilig distribueren van medicijnen) schrijven beide gekoeld vervoer voor. Weliswaar hoeven niet alle medicijnen koud bewaard te worden, maar van de vervoerder mag niet verlangd worden dat deze het onderscheid tussen de verschillende soorten weet. 

Maatwerk opslagcontainers

vloeistof container

Voor een veilige en robuuste opslag en het mengen van biofarmaceutische vloeistoffen ontwikkelde we samen met JM Sperations speciale vloeistofcontainers die perfect passen bij de JM BioConnect® JetMixer™ Zakken met geïntegreerde rotor die worden gebruikt voor vloeistof / vloeistof en poeder / vloeistof toepassingen.

Diverse verpakkingsoplossingen voor de pharmacie

Tonnen, vaten en emmers voor medicatie, biochemische stoffen en/of ontvlambare stoffen

Naar overzicht
Copyright © 2022 Engels. All rights reserved.