This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Metaalbewerking

Engels produceert met een ervaren team en een zeer modern machinepark stalen en metalen producten voor de Engels Group, zoals ondergrondse containers en bovengrondse afvalcontainers en accessoires voor transportbakken en afvalcontainers. Alles uit staal.


Voor palletboxen en containers ontwerpen en produceren we creatieve accessoires, zodat ze veel breder ingezet kunnen worden dan waarvoor ze oorspronkelijk ontworpen werden. We kunnen koppelsystemen, dekselopeners en heftruckopnames willekeurig met elkaar combineren en zo een op maat gemaakte container afleveren. Indien nodig, uiteraard met een UN goedkeuring (ADR).

Programmering van lasersnijmachine. Lassen van aluminium. Veel van onze producten worden vanwege het lage gewicht en goede corrosieweerstand vervaardigd van aluminium. Onze 4.000-W lasersnijder maakt productie in kleine hoeveelheden zelfs winstgevend.

 

Ondersteund door de creatieve constructeurs van de ontwikkelingsafdeling worden oplossingen op maat geboden. Zowel aanpassingen als compleet nieuwe producten zijn mogelijk. Onze groep beschikt over een eigen ontwikkelafdeling die werkt met het het CAD (Computer Aided Design) systeem Creo Elements Direct met modules die aansluiten op ons machinepark. Voor het productiegericht uitwerken van plaatwerk gebruiken we een Sheet Metal module.

Complete staal producten

Wij ontwerpen niet alleen onze eigen afvalbakken, maar ook klant specifieke logistieke en inzamel oplossingen waarvan wij u op deze pagina wat voorbeelden tonen. We maken bakken van staal, of van staal met kunststof panelen. Ook passen we kunststof bakken aan. Hebt u ook een vraag? Daag ons uit!

Copyright © 2022 Engels. All rights reserved.