This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

RAKO

RAKO Euronorm bakken - het meest complete universele transportbakkensysteem van Europa. Het zijn zeer solide verpakkingen waarvan de inhoud veilig en toch snel toegankelijk is. Onmisbaar voor efficiënte logistiek!

rako bakken

Assortiment

Het RAKO bakken assortiment heeft onbegrensde mogelijkheden op het gebied van opslag en transport. De grootste RAKO bakken hebben een afmeting van 800 x 600 mm tot aan de kleinste RAKO van 200 x 150 mm. Daarbij zijn de RAKO bakken onderling zeer eenvoudig te stapelen. Alle RAKO bakken zijn met hun literinhoud in kilo's belastbaar tot 2 meter hoog in de vrachtwagen.

Toepassingen

RAKO bakken zijn zeer goed toepasbaar in automatische magazijnen. Op aanvraag kunnen wij zorgen dat de RAKO Euronorm bakken voorzien worden van een versterkte bodem, zodat belastbaarheid van 50 kg gegarandeerd is zonder doorbuigen. De gladde bodems van de RAKO kisten maken ze zeer geschikt voor toepassingen op rollenbanen. RAKO bakken met diverse uitvoeringen op het gebied van de handgrepen en zijwanden maken dat de RAKO kisten kunnen gecombineerd worden tot de perfecte bak voor iedere situatie. Veel maten RAKO bakken zijn naast het standaard grijs ook in de kleuren rood, blauw en donkergrijs op voorraad te verkrijgen.

Accessoires

Onder de naam RAKO vallen ook allerlei extras voor deze bakken. Beschermende interieurs en handgrepen om de RAKO bakken in handige koffers te veranderen. Maar ook verdeelschotten, onuitwisbare opdrukken en transportrollers levert Engels desgewenst bij het standaardproduct. RAKO bakken met deksel zijn ook onmisbaar in ons assortiment. We beschikken over diverse soorten deksels:

  • scharnierend
  • met haak
  • klemmend 
  • losliggend

Een versterkte deksel in combinatie met stalen scharnieren maakt RAKO bakken tot een ijzersterk product.

Maatwerk RAKO bakken

Hoe gevarieerd de RAKO Euronorm bakkenserie ook is, het kan natuurlijk voorkomen dat u niet vindt waar u precies naar zoekt. In dat geval staat Engels u graag terzijde met maatwerk RAKO kisten. Ondertussen hebben we jaren ervaring in het produceren van kunststof producten. Deze ervaring zetten we graag in om uw specifieke wensen te realiseren. Ons verkoopteam staat u graag bij met het maken van de juiste keus, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Rako industriële bakken

Geïnteresseerd in onze Rako industriële bakken? Kijk eens rustig rond in onze webshop:

Naar producten

RAKO kunststof kisten

Door de kisten te voorzien van een deksel voorkomt u dat er stof bij uw spullen komt.

Naar producten

RAKO kunststof koffers

RAKO kunststof koffers zijn standaard voorzien van een praktische koffergreep, snapsluitingen en scharnierverstevigingen die een lange levensduur waarborgen.

Naar producten

RAKO accessoires

Onder de naam RAKO vallen ook allerlei extra's voor kunststof bakken, zoals verdeelschotten, etikethouders, diverse deksels, transportrollers en meer.

Naar producten
Copyright © 2017 Magento. All rights reserved.