This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Learn more - Hide this message

Scholen

Gescheiden afvalinzameling is niet meer weg te denken in onze samenleving en niet zonder reden natuurlijk. We scheiden in Nederland meer dan de helft van ons afval. Zo sparen we grondstoffen en energie. Wat de opvoeding van onze toekomstige generaties betreft, kan deze boodschap niet vroeg genoeg worden uitgedragen. Ook kostenbesparing kan een drijfveer zijn om het afvalproces eens grondig onder de loep te nemen. Wij willen u daar graag bij helpen.

milieu educatie

Engels heeft ervaring en de juiste referenties binnen de onderwijssector. Er hebben succesvolle samenwerkingen plaatsgevonden met basisscholen, middelbare- en hoge scholen in de hele Benelux. We hebben dan ook een complete serie  201010 klaarliggen die u snel en duidelijk wegwijs kunnen maken.

Fontys Hogescholen Eindhoven

1260 afvalbakken met verschillende typen deksels voor verschillende afvalfracties, zodat er gesorteerd kan worden op: restafval, papier, plastic en glas. In de gangen zijn de afvalbakken tegen de wand opgehangen in metalen beugels, waardoor ze slechts een minimale ruimte innemen. In de grotere open ruimtes zijn de afvalbakken op trolleys geplaatst. Alle afvalbakken zijn voorzien van een duidelijke afvalsticker. Referentie Fontys Hogescholen Eindhoven

Afval op veilige, efficiënte manier scheiden, opslaan en vervoeren; Engels Logistiek staat voor u klaar.

Naast intelligente afvalscheidingsoplossingen heeft Engels nog een scala aan producten die geschikt zijn voor (onderwijs)instellingen, omdat ze handig, functioneel en duurzaam zijn. Denk bijvoorbeeld aan magazijnstellingen, opbergbakken of bakken voor de distributie van de lesboeken voor het nieuwe schooljaar, zoals in Scholengemeenschap Lek&Linge.

Afvalbakken

Afvalbakken met verschillende typen deksels voor verschillende afvalfracties, zodat er gesorteerd kan worden op: restafval, papier, plastic en glas.

Naar producten

Minicontainers

Afvalcontainers in diverse maten en kleuren (kleuren van uw school of ter aanduiding van de afvalfractie). Ook inzetbaar als opslagbak voor sportartikelen zoals hockeysticks, ballen, touwen etc.

Naar producten

Materiaalrekken en -bakken

Lichte, kunststof rekken voor o.a. keuken, kantine of gymzaal voldoen aan de HACCP regelgeving. Dit modulair systeem kunt u ook combineren met aankleedbankjes, verrijdbare materiaalbakken en meer.

Naar producten

Opslagbakken en kratten

Multifunctionele stapel- en nestbare bakken. Zowel geschikt voor de opslag van conciërge materiaal als lesmateriaal. Euronorm maatvoering, afgestemd op rekken en kasten.

Naar producten

Introductieweek Fontys heeft "Engels plein"

Hoe transporteer je de bagage van 3.000 studenten van de ene naar de andere locatie? Uiteraard met palletboxen van Engels.

Lees meer
Copyright © 2022 Engels. All rights reserved.